Lazio wil 12 miljoen voor Mudingayi

Philippe Crols
| 1 reacties
Lazio wil 12 miljoen voor Mudingayi
Foto: © SC

Als een ploeg tijdens de zomer Gaby Mudingayi wil binnenhalen, zal die heel wat geld moeten vrijmaken. Het Italiaanse Lazio, de huidige werkgever van onze landgenoot, heeft een forse prijs op het hoofd van de middenvelder geplakt.

Gabi Mudingayi heeft er bij Lazio zijn derde seizoen opzitten, maar was er weinig succesvol. Het liep alvast toch niet zo lekker als de voorafgaande jaren. Toch is onze landgenoot blijkbaar nog heel wat waard.

Lazio liet namelijk weten dat Gabi Mudingayi twaalf miljoen euro moet kosten. Zo weten Sampdoria en Fulham meteen waar ze aan toe zijn. Beide teams waren namelijk geïnteresseerd in onze landgenoot. Of ze dat na het horen van dit nieuws nog zullen zijn, is maar zeer de vraag.

Mudingayi zelf vindt het maar vreemd dat Lazio nog twaalf miljoen voor hem wil vangen. "Ik had gedacht dat ze zes miljoen euro zouden vragen. Dit vind ik echter wel wat veel", laat de middenvelder weten in Het Nieuwsblad.

Volgens onze landgenoot knapten eerder Tottenham en Portsmouth ook al af op de transferprijs. Mudingayi heeft in Rome nog een contract tot medio 2010.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties