UPDATE: zware enkelverstuiking voor Ribéry

Mathias Dumarey
| 0 reacties
UPDATE: zware enkelverstuiking voor Ribéry
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoe erg is de blessure van Franck Ribéry? Verschillende media speculeren volop over de duur van de onbeschikbaarheid van de beste speler van onze zuiderburen.

Franck Ribéry moest gisteren al na acht minuten het veld verlaten in de allesbeslissende groepswedstrijd tegen wereldkampioen Italië. Hij liep duidelijk een zware blessure op na een duel met Gianluca Zambrotta en moest met een wagentje van het veld. Hij werd vervolgens direct naar een ziekenhuis in Zürich gebracht, maar over de ernst van de blessure is vervolgens nog niets bekendgemaakt.

Volgens de Duitse televisiezender ZDF zou Franck Ribéry, speler bij Bayern München, een beenbreuk opgelopen hebben. Andere media houden het op een zware knieblessure. Het ziet er in ieder geval naar uit dat Bayern München volgend seizoen in de Champions League geen beroep zal kunnen doen op zijn Frans goudhaantje.

UPDATE: Ondertussen raakte bekend dat Frank Ribéry een zware enkelverstuiking heeft opgelopen. "Franck heeft een zware verstuiking aan de linkerenkel. Hij loopt op krukken en mag zijn voet niet op de grond laten rusten", aldus de Franse bondscoach Raymond Domenech. Hoe lang Ribéry langs de kant zal staan, is niet bekend.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties