Frutos meteen richting ziekenboeg

Frutos meteen richting ziekenboeg
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht was amper twee dagen aan het trainen of Nicolas Frutos viel al geblesseerd uit. Er lijkt maar geen einde te komen aan het blessureleed van de Argentijnse aanvaller.

Frutos moest donderdag al meteen de medische staf van Anderlecht consulteren. De spits is immers hervallen in zijn blessure aan de linkerenkel die hem afgelopen seizoen tussen januari en maart weken van de speelvelden hield. Nu wordt de inactiviteit van Frutos geschat op twee à drie weken, maar het is allerminst een goed voorteken met het oog op een goed en blessurevrij seizoen voor de aanvaller.

Het is ook een tegenvaller voor Ariël Jacobs. De oefenmeester van Anderlecht rekent immers op Frutos en vindt het voor Kanu nog te vroeg om als titularis te worden uitgespeeld. Het ziet er dus naar uit dat Herman Van Holsbeeck aan de slag moet om een extra spits in huis te halen. In het recente verleden viel meermaals de naam van Abdelassam Benjelloun die onlangs nog in de Marokkaanse pers verklaarde dat hij verschillende opties heeft, maar wel naar Anderlecht wil verhuizen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties