Standard trapt voorbereiding op gang

Steven Bologne
| 0 reacties
Standard trapt voorbereiding op gang
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Standard heeft vanmorgen de voorbereiding op het nieuwe seizoen hervat. In het oefencomplex van Bois St-Jean riep de nieuwe coach Bölöni zijn troepen voor het eerst bij elkaar.

Net iets meer dan twee maanden na het onvergetelijke kampioenenfeest van 20 april tegen Anderlecht, is het weer tijd voor het serieuze werk in Luik. Van de duiventil die Standard in het verleden bleek op het vlak van transfers, schiet niets meer over. Geen enkele basisspeler van vorig seizoen heeft de club voorlopig verlaten, een nieuw bewijs dat de stabiliteit in Luik een feit geworden is.
 
Alleen het vertrek van Michel Preud’Homme naar AA Gent zorgde voor opschudding in het tussenseizoen, de Roemeen Laszlo Bölöni moet de Luikse held zien te vervangen. Zondagmorgen verzamelde de nieuwe coach zijn troepen voor het eerst op de Academie. Een eerste afspraak die zich vooral binnen afspeelde, waar de nieuwe trainersstaf haar werkwijze voorstelde.
 
Voor de fans werd het een eerste kennismaking met de nieuwelingen; Dalmat, Nicaise en de gebroeders Da Silva. Begin volgende week staan de medische testen op het menu, volgende week zaterdag oefent Standard voor een eerste keer in Veldwezelt.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties