Värynen ziet (nog) niets in Belgisch avontuur

De Nijs Michael
| 34 reacties
Värynen ziet (nog) niets in Belgisch avontuur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge zijn de trainingen intussen hervat, we zagen echter geen Mika Värynen op het trainingsveld in Koksijde. De transfer van de Fin hangt al weken in de lucht, maar Club slaagt er maar niet in om de overgang af te ronden.

Intussen weten we ook waarom: Mika Värynen ziet een avontuur in onze vaderlandse competitie niet meteen zitten. "Het heeft niets met centen te maken. De prijs die PSV voor de speler vraagt, staat zwart op wit op papier. Ook de eisen van Värynen zijn ons bekend. De onderhandelingen opstarten met PSV had tot nu toe geen enkele zin omdat Mika er sportief nog niet uit is. We hebben één keer met elkaar gesproken in Dubai. Het zag er toen positief uit, maar sedertdien vernamen we van zijn managers dat hij de Belgische competitie te min vindt", bevestigt Luc Devroe.

Naar alle waarschijnlijkheid hoeft de Belgische voetbalsupporter zich dus niet te verheugen op de kunstjes van de Finse international, maar toch heeft de Brugse sportmanager de hoop nog niet opgegeven. "Ruim een jaar geleden had Wesley Sonck aanvankelijk ook weinig zin om naar België terug te keren. Uiteindelijk was hij wat blij bij Club Brugge een nieuwe wending aan zijn loopbaan te kunnen geven. Wie zegt dat Värynen straks ook niet zo reageert? Het speelt in onze kaart dat de Fin momenteel weinig of geen alternatieven achter de hand houdt", aldus Devroe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa League Play-offs - Finale

Nieuwste reacties