'Jestrovic in beeld bij Antwerp' is een kwakkel

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Jestrovic in beeld bij Antwerp' is een kwakkel
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Gazet van Antwerpen titelt dat Nenad Jestrovic in beeld zou zijn bij RFC Antwerp. In de metropool doen ze ondertussen alles om dit bericht met klem te ontkennen.

Dimitri Davidovic, de nieuwbakken coach van The Great Old, heeft aan het bestuur om de nodige versterking gevraagd om volgend jaar meteen de promotie naar de Jupiler League af te dwingen. Meteen worden heel wat (grote) namen gelinkt aan het stamnummer 1.

Paul Bistiaux, de manager van RFC Antwerp, wil alvast één kwakkel de wereld uit helpen. "Nenad Jestrovic is helemaal niet in beeld bij ons", zegt hij nadat de krant Gazet van Antwerpen hiervan gewag maakte. "Mocht het wel zo zijn, dan zouden we dat zeker bekend maken. Maar aangezien onze nieuwe coach Joegoslavische roots heeft, zal hij wel niet de enige zijn die zogezegd naar ons zal komen", aldus Bistiaux op Sporza.

"We zullen de volgende dagen met berichten overspoeld worden van ex-Joegoslaven die zogezegd naar ons zullen komen", gaat Bistiaux verder. Jestrovic (ex-Moeskroen en ex-Anderlecht) speelde het afgelopen seizoen bij Rode Ster Belgrado, maar daar is zijn contract nu ontbonden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties