Gommans blijft knokken bij Vitesse

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Gommans blijft knokken bij Vitesse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Harrie Gommans, in een ver verleden nog aan de slag bij VC Westerlo, blikt tevreden terug op zijn eerste jaar in de Eredivisie bij Vitesse Arnhem. Hij wil ondanks de groter wordende concurrentie blijven vechten voor zijn plaats.

Hans Westerhof, de nieuwe trainer van Vitesse Arnhem, kan in de aanval naast Harrie Gommans ook kiezen tussen Santi Kolk, Mads Junker en Ricky Van Wolfswinkel. Het ziet er overigens ook naar uit dat Niklas Tarvajärvi eerstdaags naar de Gelredome komt afgezakt om er een contract te ondertekenen.

"Ik weet niet of ik zal vertrekken. Ik heb niet langer het rugnummer 9, maar wel 27. Iedereen weet dat dit wel iets wil zeggen en daarom heb ik tijdens de vakantie nogal gefrustreerd rondgelopen. De trainer heeft me in een gesprek wel duidelijk gemaakt dat ik een eerlijke kans zal krijgen net als alle anderen en dat de besten zullen spelen. Ik zal er dan ook alles aan doen om een basisstek af te dwingen", aldus Gommans in de krant De Gelderlander.

Gommans speelde in zijn debuutseizoen op het hoogste niveau 27 competitiewedstrijden en trof daarin zeven keer raak. Vorige zomer kwam hij over van MVV Maastricht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties