Knokpartij op training Karlsruhe SC

Nico Wieme
| 2 reacties
Knokpartij op training Karlsruhe SC
Foto: © SC

Het was de voorbije week hommeles op de training van Karlsruhe SC. Maik Franz en Jean-François Kornetzkhy zijn met elkaar op de vuist gegaan tijdens de training.

Maik Franz (foto) heeft zijn bijnaam van onruststoker nog maar eens alle eer aangedaan. De verdediger van Karlsruhe SC geraakte tijdens een training slaags met tweede doelman Jean-François Kornetzky.
 
Na een op het eerste gezicht onschuldig duel ging Franz de discussie aan met Kornetzky. Het bleef niet bij een woordenwissel, er kwamen ook slagen aan te pas. Franz werd het voorbije seizoen meermaals door zijn tegenstanders bekritiseerd voor zijn harde spel.
 
Toegesnelde ploegmakkers konden een grotere vechtpartij op het nippertje vermijden. “Bij ons gaan de trainingen er altijd fel aan toe. Soms hoort daar ook een kleine ruzie bij”, minimaliseerde Franz de feiten. Ook Kornetzky wou niet te veel woorden kwijt aan de feiten. “Zoiets kan gebeuren. Alles is weer in orde. Niemand heeft een blauw oog”, aldus de doelman.
 
Het is niet de eerste keer dat er bij Karlsruhe twee spelers op de vuist gaan. In 2007 deden doelman Markus Miller en verdediger Bradley Carnell het de twee kemphanen al voor.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties