Simons blijft aanvoerder PSV

Nico Wieme
| 2 reacties
Simons blijft aanvoerder PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ook PSV heeft de voorbereidende trainingen op het nieuwe seizoen aangevat. Dat gebeurde onder het goedkeurende oog van nieuwbakken trainer Huub Stevens. De ex-PSV-speler sprak tussen twee trainingen door zijn ambities uit.

Huub Stevens genoot van de aandacht die hij kreeg bij zijn vuurdoop als trainer van PSV. De ex-Hamburgcoach toonde zich vrij ambitieus. “Ik denk dat wij een selectie hebben die capabel is om bovenin mee te spelen”, begon de voormalige Hamburgcoach zijn praatje. “Ik heb als speler drie kampioenschappen meegemaakt bij PSV, ik hoop er als trainer nog een aantal te mogen meemaken. Het is altijd bijzonder, maar laten we eerst kijken hoe we uit de voorbereiding komen.”
 
Niet alleen in de Eredivisie wil Stevens zo hoog mogelijk eindigen, ook op Europees gebied heeft hij de bedoeling zo ver mogelijk mee te gaan. “Als je als speler naar PSV toe gaat, wil je toch voor het kampioenschap meespelen en zover mogelijk in de Champions League proberen te komen. Maar eerlijk is eerlijk, ieder jaar wordt het moeilijker.”
 
De hoofdcoach liet verder weten dat Timmy Simons aanvoeder blijft, Carlos Salcido is de reservekapitein. Beide spelers zetelen ook in de spelersraad, die verder is aangevuld met Dirk Marcellis, Bas Roorda en Danny Koevermans.
 
Stevens begint eind augustus aan zijn eerste jaar bij de gloeilampenclub. Hij is de opvolger van Sef Vergoosen, die de ploeg een half jaar uit de nood hielp na het vertrek van Ronald Koeman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties