Vaessen: 'Geen verlies maken op Itzhaki'

Philippe Crols
| 0 reacties
Vaessen: 'Geen verlies maken op Itzhaki'
Foto: © SC

Barak Itzhaki mag dan weliswaar nog niet helemaal terug een speler van Beitar Jeruzalem zijn, de kans dat hij een dezer zijn krabbel zet in Israël is vrij groot. Racing Genk wil hem uiteraard niet voor een appel en een ei laten vertrekken.

De ex-voorzitter van de Limburgse club, Jos Vaessen, laat er in Het Belang van Limburg weinig twijfel over bestaan. "We zien het niet zitten om verlies te maken op Itzhaki", vertelt de voormalige preses. Hoeveel Genk destijds betaalde voor de speler is niet duidelijk. Het bedrag schommelt allicht tussen het miljoen en 1.5 miljoen.

Racing Genk haalde Itzhaki tijdens de winterstop naar Limburg, maar de Israëliër lijkt terug te willen keren naar Beitar Jeruzalem. Hij verbleef de afgelopen dagen in Israël en zou vandaag terug in Genk moeten zijn.

Bij Beitar hopen ze dat Itzhaki snel aangetrokken kan worden. De club speelt namelijk de voorrondes van de Champions League. Als het de huidige Genkspeler wil laten meedoen, moet het hem voor 20 juli onder contract zien te leggen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties