Haroun: 'Kon veel meer verdienen in Boekarest'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Haroun: 'Kon veel meer verdienen in Boekarest'
Foto: © SC

Faris Haroun verruilde gisteren RC Genk voor Germinal Beerschot. De middenvelder kreeg ook tal van aanbiedingen uit het buitenland waar hij overigens een pak meer kon gaan verdienen.

"Ik koos voor Germinal Beerschot omdat ik hier vertrouwen voel en dat heb ik nu echt nodig. Ik kon ook naar Rapid Boekarest. Ik zou er trouwens vier keer meer hebben verdiend dan wat ik nu bij Germinal Beerschot ga verdienen", zegt Faris Haroun in de krant Gazet van Antwerpen.
 
Haroun rekent er op dat hij straks op het Kiel een onbetwistbare basisspeler zal worden. "Op mijn leeftijd is dat nu het belangrijkste", aldus Haroun die over de financiële kant van de zaak niet veel kwijt wil. Naar verluidt zou Germinal Beerschot wel een transfersom van één miljoen euro betaald hebben aan Genk.
 
Haroun was al een tijdje ongelukkig bij Genk. "De liefde is al een tijdje bekoeld. Het is daar geen afscheid in schoonheid geworden, maar ik lig er niet wakker van. Enkele jaren geleden had ik een conflict met de voorzitter (Jos Vaessen, red) en de breuk die toen is ontstaan, is nooit meer echt gelijmd. Genk is nu het verleden, al heb ik er wel mooie momenten beleefd", besluit Haroun.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties