Hasi: ‘BATE zal een muur optrekken’

De Nijs Michael
| 12 reacties
Hasi: ‘BATE zal een muur optrekken’
Foto: © SC

Anderlecht krijgt volgende woensdag met Roda JC nog een oefenpartner van een degelijk niveau op bezoek, maar precies een week later kunnen de troepen van coach Jacobs zich geen misstap meer veroorloven.

Op 30 juli staat namelijk de heenmatch in de tweede voorronde van de Champions League op het programma. Het is nog niet zeker wie de tegenstander zal zijn, maar naar alle waarschijnlijkheid moet paars-wit zich opmaken voor een dubbele confrontatie met het Wit-Russische BATE Borisov. Die club versloeg namelijk het Ijslandse Valur met 2-0 in de heenmatch van de eerste voorronde van de Champions League. Die partij werd voor Anderlecht bijgewoond door kersvers T2 Besnik Hasi.
 
“Het is een erg stugge tegenstander”, meldt Hasi. “Zij kunnen moeilijk het spel maken, maar houden de boel achterin goed dicht. Bij ons zullen ze een muur optrekken”, waarschuwt de T2 van paars-wit. Hoofdcoach Jacobs neemt in elk geval geen enkel risico, dit weekend zal hij zelf naar Wit-Rusland afzakken om BATE aan het werk te zien in de competitie.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties