Barcelona hengelt naar Robinho

Barcelona hengelt naar Robinho
Foto: © SC

Barcelona versterkte zich onlangs met Alexander Hleb, maar daarmee is de honger van de Catalanen nog niet gestild. De Spaanse kustploeg hengelt namelijk ook naar de diensten van Robinho.

De interesse van Barcelona in de speler van rivaal Real Madrid zou vrij concreet zijn, zo heeft de club zich intussen gemeld bij de zaakwaarnemer van de Braziliaan. "Maandag heb ik een gesprek gehad met een bestuurslid van Barcelona", bevestigt Wagner Ribeiro. Toch verwacht de zaakwaarnemer van Robinho niet meteen een doorbraak. "Ik heb gezegd dat ze met voorzitter Roman Calderon moeten praten. Maar het gaat allemaal al zo stroef met Chelsea, kan je nagaan hoe dat zal gaan met een aartsrivaal zoals Barcelona", ziet Ribeiro het somber in.

Robinho moet in ieder geval snel duidelijk hebben, volgens zijn zaakwaarnemer moet er voor de Spelen zekerheid zijn over de toekomst van de Braziliaan. "Hij gaat nu naar de Olympische Spelen. Maar voor hij naar Peking vertrekt, wil hij duidelijkheid over zijn toekomst", aldus Ribeiro.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties