Ferguson: 'Ronaldo zal niet verkocht worden'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Ferguson: 'Ronaldo zal niet verkocht worden'
Foto: © SC

Cristiano Ronaldo kan nu al geruime tijd op belangstelling van het Spaanse Real Madrid rekenen, maar toch zal de Portugees niet naar de hoofdstedelingen verhuizen. "Ik kan zeggen dat hij ook volgend seizoen speler van United is", weet Sir Alex Ferguson.

De trainer van Manchester United had intussen een gesprek met de Portugese balgoochelaar en daaruit is gebleken dat de doelpuntenmachine ook volgend seizoen het shirt van Manchester United zal dragen. "Dat is ons standpunt. Hij zal niet worden verkocht. We hebben het goed gedaan door niets te zeggen. We hebben de lippen op elkaar gehouden en hebben de zaak binnenskamers opgelost. Wat ik tegen Cristiano heb gezegd, blijft onder ons", laat Ferguson weten. 

Daarnaast laat Ferguson ook weten dat Ronaldo de komende drie maanden weldegelijk out is. "Als spelers geopereerd zijn, is het onze verantwoordelijkheid om er voor te zorgen dat de spelers opnieuw volledig fit raken. We zullen dan ook geen enkel risico nemen, dat doen we trouwens nooit", aldus de trainer van Manchester United.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties