Vertonghen krijgt een beter contract bij Ajax

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Vertonghen krijgt een beter contract bij Ajax
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Vertonghen kan bij Ajax een nieuw verbeterd contract ondertekenen. Onze landgenoot kan tot 2013 blijven in de Amsterdam ArenA. Voor de Olympische Spelen zou de contractverlenging een feit moeten zijn.

"Het eerste gesprek dateert van april en voerden we nog met Martin Van Geel. Omdat hij verdween bij Ajax, werden de gesprekken even stilgelegd. Ondertussen zitten we weer om de tafel. Marco Van Basten heeft aangegeven dat hij Jan Vertonghen graag wil houden en Jan wil ook graag bij Ajax blijven", aldus de zaakwaarnemers van de Belgische international in de Nederlandse krant De Telegraaf.

Danny Blind, de technisch manager bij Ajax, bevestigt dat de onderhandelingen goed verlopen. "Jan verdient het om een beter contract te krijgen. Hij speelde het afgelopen seizoen meer dan dertig wedstrijden en is daarmee een volwaardige speler van het A-team." Vertonghen had in Amsterdam nog een contract tot 2011. Op 23 augustus 2006 debuteerde hij in de eerste ploeg en sindsdien speelde hij 34 competitiewedstrijden voor de Ajacieden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties