Lenaerts verlengt contract bij Club

Nico Wieme
| 0 reacties
Lenaerts verlengt contract bij Club
Foto: © SC

Club Brugge verzekerde zich ook voor het seizoen 2009-2010 van de diensten van Yves Lenaerts. De reservedoelman heeft zijn contract namelijk met één jaar verlengd.

Yves Lenaerts heeft bij Club Brugge een contractverlenging van één seizoen, met optie op een bijkomend jaar, getekend. Het huidige contract van Kempenaar liep aan het einde van het komende seizoen ten einde.
 
De doelman begint aan zijn derde seizoen bij blauw-zwart en hoopt, mede door het vertrek van Glen Verbauwhede naar KV Kortrijk, een rijtje op te schuiven in de hiërarchie. Met Geert De Vlieger kreeg Lenaerts er wel een te duchten concurrent bij, maar de ex-international heeft zich verzoend met een rol in de schaduw.
 
Tijdens zijn eerste seizoen bij blauw-zwart kwam Lenaerts niet in actie bij het eerste elftal. Hij fungeerde wel een aantal keer als doublure voor Stijn Stijnen en maakte deel uit van de ruime kern die de voorbereiding op de bekerfinale tegen Standard maakte.
 
Vorig seizoen kreeg de beloftevolle keeper zijn kans tijdens enkele voorbereidingswedstrijden. Toch moest hij bij aanvang van het seizoen genoegen nemen met de rol van derde doelman. Zijn debuut voor Club maakte Lenaerts op 24 november 2007 in de bekerwedstrijd tegen Francs Borains. Verbauwhede was niet fit en Stijnen moest geblesseerd het veld verlaten. Tot Nieuwjaar bleef hij tweede doelman.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties