Goor: 'Niet in paniek slaan'

Goor: 'Niet in paniek slaan'

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Het fel geplaagde RSC Anderlecht moet dit weekend zijn eerste speeldag afwerken op het veld van Cercle Brugge. Bart Goor vindt dat de ploeg niet in paniek mag slaan na de gebeurtenissen van de voorbije week.

"Ook al is het allemaal negatief, toch moeten wij als spelers niet al te negatief doen. We mogen nu niet in paniek slaan. Dat is het ergste wat we kunnen doen. Ik kan evenwel niet ontkennen dat er een pak frustratie is in de ploeg. We mogen ons nu niet uit het lood laten slaan", probeert kapitein Bart Goor de gelederen te kalmeren in Het Laatste Nieuws.

"Tegen Cercle Brugge zullen we er dit weekend moeten staan. Er zal ongetwijfeld veel druk op onze schouders rusten. We weten ondertussen wel al wat onze pijnpunten zijn", aldus Goor die op de zoneverdediging doelt.

Goor oppert dat Anderlecht het tegen kopbalsterke teams anders moet aanpakken. "Tegen Standard stonden we niet altijd goed opgesteld, ook ik niet. Misschien is het tijd om het iets anders te proberen. Het is niet leuk, maar we hebben nog één week tijd om een en ander op training bij te schaven. We gaan veel druk voelen, maar dat is altijd zo bij Anderlecht", besluit de gelouterde kapitein.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties