Suarez ligt maandag op de operatietafel

De Nijs Michael
| 15 reacties
Suarez ligt maandag op de operatietafel
Foto: © SC

De operatie van Matias Suarez zal nu toch niet uitgesteld worden. De Argentijnse aanwinst van Anderlecht zal maandag een chirurgische ingreep ondergaan. Mogelijk gaat Anderlecht door de operatie van Suarez nu toch nog op zoek naar een extra spits.

Eerder deze week liep Suarez (foto) een blessure aan de meniscus op. Het was al snel duidelijk dat een operatie noodzakelijk is, maar paars-wit opperde eerst het idee om de chirurgische ingreep uit te stellen tot Nicolas Frutos opnieuw fit is. Van dat risicovol plan zijn de Brusselaars echter afgestapt.

Suarez zal maandag weldegelijk een operatie ondergaan, waardoor paars-wit dus ook hem moet missen in de openingsfase van het nieuw seizoen. Anderlecht maakte niet bekend hoe lang de jonge Argentijn buiten strijd is, maar Pareja moest vorig seizoen vijf weken aan de kant blijven na een gelijkaardige ingreep.

Anderlecht heeft vanavond overigens wel meer katten te geselen. Zo is Pareja nog steeds actief op de Olympische Spelen en ook Biglia zal er niet bij zijn, de Argentijn kampt met een knieblessure. Kanu en Polak zijn nog onzeker, maar raken wellicht toch speelklaar. Jelle Van Damme zorgt daarentegen voor een lichtpuntje, hij is net als Wasilewski opnieuw fit.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties