Deschacht: 'Revanche voor alle leugens'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Deschacht: 'Revanche voor alle leugens'
Foto: © SC

“Dit is een revanche voor de uitspraken die er de voorbije dagen in de media over ons zijn geschreven.” Olivier Deschacht reageerde geprikkeld na de 0-3 overwinning op het veld van Cercle Brugge.

“Er zijn leugens verteld over spelers en dat heeft ons gemotiveerd”, vertelt Deschacht. “Maar ik hoop dat we in de toekomst niet meer gemotiveerd moeten worden door leugens.”
 
Feestende spelers
 
Deschacht verwees naar de uitspraken van Glen De Boeck. De technisch directeur van Cercle Brugge vertelde dat twee Anderlechtspelers de avond voor de Supercup, twee dagen na de Europese uitschakeling, de bloemetjes hadden buiten gezet in Knokke. “Een gebrek aan mentaliteit”, klonk het scherp bij De Boeck.
 
“Wij zijn voldoende prof en honderd procent bezig met onze taak”, ontkent Deschacht. “Iedereen was ontgoocheld na de uitschakeling. We zaten allemaal in de put. We zijn profs en verdienen veel geld om dat niet weg te gooien door domme dingen te doen.”
 
Vertrouwen
 
Over het resultaat in het Jan Breydelstadion was Deschacht tevreden. “Het was niet schitterend, maar we hebben veel karakter en mentaliteit getoond. Dat ontbrak tijdens de vorige wedstrijden. We winnen met 0-3 op Cercle. Dat zullen ons niet veel ploegen ons nadoen en is goed voor het vertrouwen in de ploeg.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties