Jovanovic heeft mentaal zware weken achter de rug

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Jovanovic heeft mentaal zware weken achter de rug

Milan Jovanovic schreeuwde een paar maanden geleden nog van de daken dat hij zijn laatste wedstrijden voor landskampioen Standard Luik had gespeeld. Ondertussen is de Servische aanvaller nog altijd een lid van de Standard-selectie.

Het zag er even naar uit dat Milan Jovanovic zou verhuizen naar de Nederlandse kampioen PSV Eindhoven, maar het bod van het team van Timmy Simons was te laag voor Standard. Jovanovic is dus nog altijd bij Standard en dat enerveert hem toch wat. Ook zijn coach Laszlo Bölöni heeft genoeg van de transferzorgen van de Serviër.

Jovanovic heeft de hoop op een transfer al opgegeven. "Of er deze week nog iets uit de bus valt? Ik weet het niet meer. Eén ding staat vast en dat is dat het voor mij de voorbije weken mentaal erg zwaar is geweest. Het sleept allemaal te lang aan", aldus een ontgoochelde Jovanovic in de krant Het Nieuwsblad.

Op 31 augustus, dat is volgende week zondag, sluit de internationale transfermarkt. "Ik weet echt niet meer wat ik nog moet verwachten. Ik probeer me nu te focussen op mijn eigen spel. Ik weet nog niet of ik woensdag tegen Liverpool zal spelen. Dat zal afhangen van mijn fysieke paraatheid", gaat Jovanovic verder.

Böloni vindt ondertussen dat Jovanovic zich moet gaan concentreren op de wintertransferperiode in januari. "Hij moet nu alle transfer- en fysieke zorgen uit zijn hoofd zetten. Als hij zich richt op de winterperiode, dan kan hij zijn efficiëntie van vorig jaar terugvinden", besluit de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties