Senna blijft voetballen bij Villarreal

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Senna blijft voetballen bij Villarreal

Marcos Senna, de Spaanse stofzuiger bij de nationale ploeg en zijn team Villarreal, heeft een einde gemaakt aan alle speculaties. Hij blijft gewoon bij Villarreal terwijl het Turkse Fenerbahçe wel hard aan zijn mouw trok.

Marcos Senna, een middenvelder, heeft zijn contract bij Villarreal verlengd tot 2011. Daarmee is een transfer naar Fenerbahçe SK helemaal van de baan, want de man met Braziliaanse roots werd de voorbije weken constant in verband gebracht met de Turkse topformatie. De aanwezigheid van Luis Aragones als nieuwe coach is daar natuurlijk niet vreemd aan. In Turkije kon Senna in drie jaar tijd acht miljoen euro opstrijken.

Fernando Roig, de voorzitter van el Submarino Amarillo, kwam gisteren met het heuglijke nieuws voor zijn club naar buiten. "Marcos is en blijft een belangrijke speler voor Villarreal. Zijn aanwezigheid is van vitaal belang voor de verdere groei van onze club. Om die reden hebben we dan ook een extra inspanning gedaan om hem hier bij ons te houden", aldus de preses op de website. Wie Senna nu overigens wil weghalen uit het Estadio El Madrigal moet nu maar liefst honderd miljoen euro neertellen als afkoopsom die in een clausule in het contract staat.

Ook Senna is tevreden. "Ik was gevleid door de interesse van Fenerbahçe maar ik zie me gewoon niet voor een ander team dan Villarreal spelen. Ik ben hier erg gelukkig en daarom heb ik mijn contract gewoon verlengd", besluit de man die in 2002 overkwam van het Braziliaanse São Caetano en al 150 competiewedstrijden afwerkte voor de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties