Van Geneugden: 'Willen ons revancheren in Bergen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van Geneugden: 'Willen ons revancheren in Bergen'

AEC Bergen - RC Genk lijkt een interessant duel te worden op de tweede speeldag van onze vaderlandse competitie. Beide teams azen op een revanche om de gemiste start vorig weekend enigszins goed te maken.

Gisteren meldden we al dat Bergen zich wil revancheren tegen Genk, maar dat zijn de Limburgers blijkbaar ook van plan tegen de Henegouwers. "Wij willen iets rechtzetten tegen Bergen", zegt Genk-coach Ronny Van Geneugden op de webstek van de Limburgse vereniging.

"Ik heb er alle vertrouwen in dat de spelers revanche willen nemen voor het teleurstellende gelijkspel tegen Germinal Beerschot. Als we onder druk komen, willen we nu de rust bewaren. Daar hebben we deze week nu ook specifiek op getraind. Tegen Germinal Beerschot viel het blok uit elkaar en dat heeft ons dan ook drie punten gekost", aldus Van Geneugden.

"We moeten dit rechtzetten zondag in Bergen. Het moet gewoon beter zijn. Het zal wel niet gemakkelijk worden, want ginds hebben ze ook iets recht te zetten na hun 5-0-pandoering in Gent. Er is ook een nieuwe coach en de speler zullen zich ongetwijfeld willen tonen", besluit Van Geneugden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties