Vervelghe: 'Dimitri Habran verspert ons de weg'

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Vervelghe: 'Dimitri Habran verspert ons de weg'
Foto: © SC

Afgelopen weekend moest RC Waregem het onderspit delven in de bekerpartij tegen Seraing. Doelman Dimitri Habran speelde in deze wedstrijd een hoofdrol.

Racing Waregem domineerde de wedstrijd in het kader van de Cofidis Cup tegen derdeklasser Seraing, maar de verdiende voorsprong bleef echter uit mede door een ijzersterke Dimitri Habran. “We wisten dat we met Seraing een stevige tegenstander voorgeschoteld kregen, maar daar zetten wij ons karakter tegenover wat aardig lukte aangezien we een reeks van mooie kansen afdwongen. Maar de bezoekende keeper bewees zijn klasse en dat deed hij ook toen hij de strafschop van Houtekier stopte,” blikt Dieter Vervelghe terug.

“Seraing daarentegen kon onze doelman geen enkele keer bedreigen maar bij de eerste kans in de tweede verlenging was het echter meteen raak. Ik dacht dat het voorbij was maar we konden meteen gelijk stellen. Het werd dus een loterij met de strafschoppen en na zijn knappe reddingen in de wedstrijd begon Habran boordevol zelfvertrouwen aan de strafschoppenreeks. Ik mocht de rij openen en ondanks dat hij goed getrapt was redde hij. Ook de tweede pakte hij en dan wisten wij dat ons bekeravontuur er op zat. Zo missen wij jammer genoeg een mooie affiche tegen een eersteklasser,” aldus sprak Dieter Vervelghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties