Transferhonger Tottenham niet te stillen

Kristof Blomme
| 5 reacties
Transferhonger Tottenham niet te stillen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham wil zich voor het einde van de transferperiode nog versterken. Zo zou er toch weer gepraat worden met Zenit Sint-Petersburg over Arshavin. Ook Corluka en Miguel Veloso zouden op interesse van de Spurs mogen rekenen.

Tottenham versterkte zich afgelopen zomer al met Gomes, Bentley, Modric en Giovani dos Santos. Deze week komt daar nog de Russische aanvaller Pavlyuchenko bij. Toch willen de Spurs zich nog steeds versterken. Zo zou er weer gesproken worden met Zenit Sint-Petersburg over een overstap van Andrei Arshavin. Zenit haalde met Danny een vervanger voor de kleine Rus en zou nu bereid zijn om de vraagprijs te laten zakken. 

Ook verdediger Corluka komt mogelijk naar de club. De Kroatische international zou nu immers toch mogen vertrekken bij Manchester City, terwijl Tottenham eerder deze maand tevergeefs naar de speler hengelde. Ook een verdedigende middenvelder is nog welkom bij de Spurs. Miguel Veloso, die zo'n 22 miljoen euro zou moeten kosten, staat hoog op het verlanglijstje. Tottenham telt na twee wedstrijden nog steeds nul punten in de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties