Gerets: 'Het zal lastig worden voor ons'

De Nijs Michael
| 0 reacties
Gerets: 'Het zal lastig worden voor ons'
Foto: © SC

Er nemen dit seizoen geen Belgische clubs deel aan de Champions League, maar toch kunnen enkele landgenoten zich opmaken voor het kampioenenbal. Eén van hen is Eric Gerets, de trainer moet het met Marseille opnemen tegen Liverpool, PSV en Atlético Madri

De Franse topclub krijgt dus alles behalve een makkelijke groep voorgeschoteld. "Maar geen enkele groep in de Champions League is gemakkelijk", nuanceert Gerets de moeilijke loting van zijn team. 

Toch beseft ook de succescoach dat het niet makkelijk zal worden voor Marseille om door de groepsfase te komen. "Het zal voor ons lastig worden. Liverpool is in theorie favoriet, maar ook Atlético Madrid beschikt over een erg sterk team", aldus Gerets.

Bovendien is ook de derde tegenstander absoluut geen hapklare brok, de Fransen krijgen naast Atlético en Liverpool namelijk ook Nederlands landskampioen PSV over de vloer. Gerets onderschat zijn ex-club alvast niet: "PSV is er elk jaar bij en heeft intussen veel Europese ervaring opgedaan. We mogen hen dus zeker niet onderschatten." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties