Fellaini bedankt Standardfans

Nico Wieme
| 8 reacties
Fellaini bedankt Standardfans
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Marouane Fellaini trekt voor 18,5 miljoen euro naar Everton. Een recordtransfer voor een Belgische speler. De middenvelder zal de fans van de Standard voor altijd in zijn hart sluiten.

Marouane Fellaini zal het zich niet beklagen dat hij voortijdig teruggekeerd is van de Olympische Spelen. Daardoor kon de Marokkaanse Belg zich tijdens de dubbele confrontatie met Liverpool in de kijker spelen van Everton dat hem nu voor een goede 18,5 miljoen euro overneemt van Standard.

De middenvelder is zijn ex-club erkentelijk. "Fellaini wil Standard bedanken voor de opleiding die hij er genoot en ook voor het respect waarmee de club hem altijd behandelde", staat op de website van Standard te lezen. "Hij zal de club altijd in zijn hart dragen en wil vooral ook de supporters bedanken."

Toch vertrekt de Rode Duivel met een beetje bitterheid in zijn hart. "Het enige waar Marouane op dit moment spijt van heeft, is dat hij Standard niet naar de Champions League heeft kunnen loodsen."

In de rand van de transfer van Fellaini kwam maandag bij Standard ook nog een bod binnen van CSKA Moskou voor Bonfim Dante, maar de Braziliaan mocht niet weg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties