Stijnen: 'Onbegrijpelijk dat Club Brugge kritiek krijgt'

Alexander Bussche
| 0 reacties
Stijnen: 'Onbegrijpelijk dat Club Brugge kritiek krijgt'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Onze nationale nummer één en speler van Club Brugge, Stijn Stijnen, haalt uit naar de voetbalbond en naar de voetbalclubs die geen spelers wilden afstaan aan de Olympische beloften.

Club Brugge won vrijdag met 1-4 op het veld van Tubeke, maar het veldspel was nog niet alles. Stijn Stijnen heeft daar een verklaring voor: "Dat we niet konden overtuigen voor het grote publiek had te maken met het wedstrijdverloop, het terrein en de omstandigheden. Daarnaast had ik nooit het gevoel dat dit de sfeer was zoals bij een eersteklasser en net die wedstrijden hebben in het verleden problemen opgeleverd voor Club Brugge."

Ook de nationale nummer één vond de voorbereiding lang duren, maar had er ook alle begrip voor. De eerste twee wedstrijden werden uitgesteld omwille van de afwezigheid van Laurent Ciman en Jeroen Simaeys. "In tegenstelling tot sommige andere clubs staat Club wel zijn spelers af. Club Brugge slikt dan nog eens bakken kritiek omdat het zijn plicht doet. Onbegrijpelijk dat wij en niet de andere clubs kritiek krijgen", laat Stijn Stijnen weten in Sport/Voetbalmagazine.

Voor de doelman van Club Brugge is er ook geen gesprek nodig tussen de ervaren spelers uit de Belgische A-ploeg en de beloften. "Waarom zou er een gesprek nodig zijn? Als je in de A-kern terecht komt, gelden er geen excuses meer. Wie dan nog fouten maakt, wordt net als wij de grond ingeboord." Stijn Stijnen betreurt dan weer dat de entourage van de Olympische beloftenploeg bepaalde dingen voedde. Voor de Clubspeler is dit onaanvaardbaar. "Wie werkt voor de voetbalbond, mag maar aan één ding denken: eendracht." (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties