Morlanwelz en Antwerpen haalden uit

Luc Goderis
| 0 reacties
Morlanwelz en Antwerpen haalden uit
Foto: © SC

Op de eerste speeldag van het nieuwe Futsal-seizoen haalden zowel Morlanwelz als Antwerpen zwaar uit. Châtelineau en nieuwkomer Beringen werden het kind van de rekening.

Châtelineau 1-7 Morlanwelz

Tegenover het brio van Morlanwelz kon Real nauwelijks optornen.  Al vroeg etaleerden de bezoekers hun kunde en liepen tot 0-3 uit.  De tweede periode liet dezelfde inzichten bekennen : Châtelineau trachtte weerwerk te bieden doch slaagde zelfs daar niet in.  Pas nadat de forfaitcijfers op het bord verschenen, kon de thuisploeg de eer redden.  Meer verdiende ze ook niet. Morlanwelz was minstens een klasse te sterk.

Doelpunten : 5' Falasque 0-1, 16' Leo 0-2, 19' Diogo 0-3, 23' Leo 0-4, 25' Diogo 0-5, 30' Laarissi 1-5, 33' Diogo 1-6 en 38 Marinaro 1-7.

Antwerpen 6–0 Konaktex Beringen

Antwerpen miste zowel Bali als Saad.  Aan de overzijde mankeerden Vanenburg en Boukhari die in Koeweit een tornooi afwerkten. De thuisploeg nam het initiatief en stond meteen al op een 2-0 voorsprong. Konaktex had te weinig stootkracht op Antwerpen te verontrusten. Het haalde met Grünholz tussen de lijnen wel degelijk het tempo uit de wedstrijd maar kon Morant nauwelijks verontrusten. Na de pauze dikte Antwerpen vlot de score aan. Daarbij viel Harram (drie doelpunten) het meest op.

Doelpunten : 2’ Chaibai 1-0, 6’ Harram 2-0, 21’ Bachar 3-0, 29’ Harram 4-0, 33’ o.g. Yazgan 5-0 en 39’ Harram 6-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties