Capello wil dat Engeland voetjes op de grond houdt

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Capello wil dat Engeland voetjes op de grond houdt

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Superlatieven komen de Engelse tabloids vandaag te kort om de prestatie van de Engelse nationale ploeg te bewieroken. Bondscoach Fabio Capello wil echter dat iedereen zijn voetjes op de grond houdt want de weg naar het WK is nog heel lang.

Engeland speelde gisterenavond Kroatië van de mat in het Maksimir Stadion in Zagreb. Het was het eerste voorrondeduel voor het WK dat de Kroaten ooit verloren in eigen huis. De 1-4 zei gisteren alles over de verhoudingen op het veld. 

"De spelers waren zoals op training: technisch goed en met de borst vooruit", liet Fabio Capello weten na afloop van de partij in Zagreb. "Ik ken de Kroatische spelers vanop het EK waar ik ze aandachtig bestudeerd heb. Ik ben niet verrast door dit resultaat omdat ik weet wat mijn spelers kunnen", ging de Engelse bondscoach verder.

De flegmatieke Italiaan wil echter niet dat iedereen nu gaat zweven in Engeland. "Het is pas de start. We zijn nog maar twee wedstrijden ver. Het was een goede wedstrijd met een uitstekend resultaat, maar uiteindelijk betekent het slechts niets, één overwinning", besloot Capello.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties