België tegen Armenie in Brussel of elders?

Mathias Dumarey
| 11 reacties
België tegen Armenie in Brussel of elders?

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerstvolgende WK-kwalificatiewedstrijd spelen de Rode Duivels op 11 oktober tegen Armenië. De vraag is nu alleen of die wedstrijd in het Koning Boudewijnstadion dan wel op een ander veld zal afgewerkt worden.

De Belgische voetbalbond merkte al op dat wedstrijden tegen de zogenaamde kleinere voetballanden beter worden afgewerkt in kleinere stadions omdat die makkelijker vollopen in tegenstelling tot het Koning Boudewijnstadion. Toch heeft de KBVB een probleem want het nieuwe contract met de stad Brussel omtrent het gebruik van het stadion is nog niet ondertekend.

Stel dat de Belgische voetbalbond nu zou beslissen om naar een kleiner stadion te trekken, kan dat bepaalde gevolgen hebben. "Het kan zijn dat de stad Brussel dan zegt dat we voor de wedstrijd tegen Spanje ook maar naar een kleiner stadion moeten. Die wedstrijd moeten we nu net in een bomvol Koning Boudewijnstadion kunnen spelen. Die wedstrijd moet op financieel gebied ons hele jaar goedmaken", besluit bondspreses François De Keersmaecker in de krant Het Laatste Nieuws.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties