Preud'homme ziedend op zijn spelers

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Preud'homme ziedend op zijn spelers

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent verloor zaterdagavond met 4-2 van seizoensrevelatie Excelsior Moeskroen. Michel Preud'homme, de trainer van de ambitieuze Buffalo's, was ziedend op zijn spelersgroep na de wanprestatie op Le Cannonier.

"Het is zeker geen toeval dat Moeskroen op kop staat want ze hebben mogelijkheden. Die mogelijkheden hebben wij trouwens ook. We hebben die proberen te tonen maar het werd tot nul herleid door onze verdedigende fouten", aldus Michel Preud'homme na afloop van de wedstrijd.

"Een verdedigende fout kan wel eens gebeuren, maar niet zoals vandaag meerdere keren. Als je ploeg kan je dan gewoon niet functioneren. Het is erg moeilijk om te presteren als iedere tegenaanval uitmondt in een doelpunt voor de tegenstander", gaat de ex-doelman verder.

"Achteraan zijn er fouten gemaakt die ik niet verwachtte en ook nog nooit eerder heb gezien. Het is eigenlijk onmogelijk wat ik zag. Er moet voor deze abnormale fouten een verklaring zijn. Ik ga die verklaringen zoeken want dat is mijn taak als oefenmeester", besluit een getergde Preud'homme in de kranten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties