Zetterberg keert terug naar Anderlecht

Zetterberg keert terug naar Anderlecht
Foto: © SC

Hoewel Pär Zetterberg al een tijdje teruggekeerd is naar Zweden, keert de ex-middenvelder vrijdag terug naar het Constant Vanden Stockstadion om de match tussen zijn twee ex-teams bij te wonen.

Anderlecht treft dit weekend Charleroi. Dé gelegenheid bij uitstek voor Pär Zetterberg om even over te vliegen uit Zweden. De voormalige middenvelder speelde ooit voor beide teams. “Ik keer terug om mijn vrienden van Anderlecht en Charerloi te zien”, aldus Zetterberg in Het Nieuwsblad. “Ik zal blij zijn dat ik Anderlecht nog eens live aan het werk kan zien.”
 
De Europese uitschakeling tegen het nietige BATE Borisov ligt ook Zetterberg zwaar op de maag. “Natuurlijk was ik ontgoocheld door de Europese uitschakeling. Dat heeft het vertrouwen van Anderlecht aangetast.”
 
Zetterberg weet ook waaraan de uitschakeling te wijten is. “In de voorbereiding speelde Anderlecht alleen maar tegen kleinere teams. Als we in de Champions League willen meedraaien moeten we oefenen tegen sterkere tegenstanders. Het doel dit seizoen is nu de titel en de Belgische beker.”
 
De Zweedse ex-speler werkt nog steeds als scout voor paars-wit. Het werk in zijn thuisland bevalt hem uitstekend. “Ik kan mijn werk nu beter organiseren. Ik ken de markt nu veel beter en ik heb betere contacten met de clubs. Nu moet ik maar in mijn auto springen om een speler te gaan bekijken. Vroeger moest ik op het vliegtuig springen”, eindigt Zet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties