Bölöni: 'Wij zijn geen favoriet tegen Anderlecht'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Bölöni: 'Wij zijn geen favoriet tegen Anderlecht'

Vrijdagavond staat de kraker tussen Anderlecht en Standard op het programma. Standard-trainer Laszlo Bölöni probeert alvast nu al de druk van zijn spelers weg te nemen door zijn team geen favoriet te noemen voor het duel.

"Ik kan jullie niet beletten te schrijven dat Standard favoriet is vrijdag, maar jullie kunnen mij niet verplichten dat ik alles geloof van wat er in de kranten verschijnt. Ik stel alleen maar dingen vast in wat ik zie, niet in wat ik lees. Anderlecht heeft na vijf speeldagen net als wij 13 op 15", aldus Laszlo Bölöni.

De Roemeen steekt vervolgens in de kranten de loftrompet van Anderlecht op. "Ze beschikken over genoeg kwaliteit om bijzonder snel en uiterst gevaarlijk uit te breken. Bovendien zijn ze erg efficiënt op stilligende fases", aldus Bölöni.

Bölöni vertelt ook nog dat Standard niet speciaals doet in de voorbereiding op de competitietopper. "Iedereen werkt en leeft gewoon geconcentreerd naar het duel toe. Je mag het belang van deze wedstrijd ook niet overschatten. We zijn nog maar zes wedstrijden op 34 weg", besluit de Roemeen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties