STVV-fans zien verhuis van Club Luik niet zitten

De Nijs Michael
| 12 reacties
STVV-fans zien verhuis van Club Luik niet zitten

Eerder deze week konden we al melden dat Club Luik mogelijk verhuist naar Staaien. Die berichen zorgen voor verdeeldheid bij de supporters van de Limburgse club. Een groot deel gaat akkoord met de komst van Luik, maar een meerderheid ketst het plan af.

Club Luik speelt momenteel in Verviers, maar de infrastructuur in dat stadion voldoet niet. De Luikenaars zien het echter niet zitten om uit te wijken naar het veld van Standard en ook een verhuis naar Seraing ziet men in Luik niet als uitweg. Daarom overweegt de club nu om definitief te verhuizen naar het veld van Sint-Truiden.

STVV overweegt om in te gaan op de vraag van de Luikse club, beiden zitten dan ook rond de tafel om een verhuis te bespreken. Sint Truiden kampt echter met verdeeldheid binnen de supporters. Uit een internetpoll is namelijk gebleken dat 48% van de Kanaries de komst van Luik niet ziet zitten, 47% heeft dan weer geen problemen met een verhuis van Club Luik en 5% heeft geen mening. 

Het is nog niet duidelijk of deze poll invloed gaat hebben op de uiteindelijke beslissing van STVV. De club kan namelijk een aardige cent verdienen aan een verhuur van het stadion, daarnaast wil de club echter ook rekening houden met de wil van de supporters en het sportief belang.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 12/05 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties