Baseggio: 'Hoop ooit weer voor Anderlecht te spelen'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Baseggio: 'Hoop ooit weer voor Anderlecht te spelen'

Walter Baseggio keert vandaag terug naar het voor hem erg vertrouwde Constant Vanden Stockstadion. Met Moeskroen moet hij proberen zijn grote liefde Anderlecht punten af te snoepen.

Voor Moeskroen-trainer Enzo Scifo en Walter Baseggio wordt het vanavond erg speciaal want zij nemen het op tegen de club waar ze groot geworden zijn en waarvoor hun hart nog altijd klopt, RSC Anderlecht. Baseggio wordt door de fans van paarswit nog altijd op handen gedragen, maar de sportieve cel van de vice-kampioen vond het beter dat de middenvelder naar Moeskroen zou verhuizen.

"Mijn week zat boordevol met interviews. Het is ook normaal want Scifo en ik zijn kinderen van het huis. Ik ben trots op de jaren die ik bij Anderlecht heb beleefd. De club is mijn familie en Roger Vanden Stock mijn tweede vader. Jammer genoeg zal de pijn over mijn vertrek nooit slijten", aldus Walter Baseggio op Sporza.

De middenvelder heeft wel nog een grote droom. Ooit wil hij weer de drager zijn van het Anderlecht-shirt. Baseggio heeft een reden waarom hij zou moeten terugkeren: "het spel van Anderlecht mist diepgang en ik kan daarvoor zorgen", besluit de inwoner van Clabecq.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties