Van der Sar gaat rentree maken bij Oranje

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Van der Sar gaat rentree maken bij Oranje

Edwin Van der Sar maakte vorige zomer na het EK bekend dat hij stopt met uit te komen voor de Nederlandse nationale ploeg. Door een doelmannenprobleem bij Oranje komt de doelman van Manchester United toch terug op zijn besluit.

Bert Van Marwijk kan tijdens de WK-kwalificatieinterlands van komende week tegen Noorwegen en IJsland geen beroep doen op Maarten Stekelenburg en zijn reservedoelman Henk Timmer. De Nederlandse bondscoach moet dus de afgelopen week Edwin Van der Sar gepolst hebben of hij hem niet even uit de nood kan helpen door die personele problemen. Nochtans had de 128-voudig international in juni aangegeven dat hij er mee kapte.

Van der Sar zou aangegeven hebben dat hij wel bereid is om in te springen bij absolute noodgevallen. Stekelenburg hield aan de partij van afgelopen zondag tegen Vitesse een zware schouderblessure over en hij moet minstens zes weken op de tribune toekijken. Van Henk Timmer is het nog niet zeker of hij fit kan geraken tegen volgende week, maar gisteren liep hij er alvast niet bij met Feyenoord op Europese verplaatsing bij het Zweedse Kalmar FF.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties