'Mijn doelman heeft geen bal moeten pakken'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Mijn doelman heeft geen bal moeten pakken'
Foto: © SC

“We hebben hier twee punten laten liggen”, klonk Harm Van Veldhoven zelfzeker na het gelijkspel op Kortrijk. “Mijn doelman heeft vandaag geen bal moeten pakken”, reageerde Hein Van Haezebrouck.

“De grootste kans was vandaag voor ons, maar Coulibaly gooit zich naast de bal. Als hij de bal goed raakt kan hij van op een halve meter van doel normaal niet meer missen. We waren vandaag goed gestart, maar kwamen er daarna nog moeilijk uit. Het zware veld speelde in ons nadeel. Wij hebben lichte voetballers, Germinal Beerschot heeft meer kracht.”
 
Van Veldhoven zag in Kortrijk geen ploeg die er in het klassement beter voor staat. “Als ik de bank van Germinal Beerschot zie, kan ik begrijpen waarom ze het spijtig vinden waarom ze vier punten achter staan”, aldus Vanhaezebrouck. “Op het veld heb ik dat echter niet gezien. Wij zijn de club met het kleinste budget uit eerste klasse, maar hebben van onze elf punten er niet veel gestolen.”
 
“In de tweede helft moesten we het initiatief aan Germinal Beerschot laten, maar zonder open kansen weg te geven. In de laatste vijf minuten kregen ze meer ruimte, maar ze hebben er niets mee gedaan.” (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties