Anderlecht ruim voorbij Woluwe

De Nijs Michael
| 0 reacties
Anderlecht ruim voorbij Woluwe
Foto: © SC

Dit weekend staat er interlandvoetbal op het programma, dat wil dus zeggen dat de nationale competities een weekje stil liggen. Anderlecht maakt van die periode gebruik om twee oefenmatchen af te werken, de eerste werd gisteravond simpel gewonnen.

Anderlecht begon met enkele relatief onbekende spelers in de basis, zo kregen Servaes, Reynaldo en Ndoumbe hun kans. Paars-wit nam de beste start en werd daarvoor al na 17 minuten beloond, het was Iakovenko die het openingsdoelpunt op het bord kon zetten. Ndoumbe kon nog in de eerste helft de score verdubbelen.

Na de rust bezorgde Glorieux Woluwe de aansluitingstreffer, maar de vreugde was van korte duur. Anderlecht liep via de ingevallen Baras namelijk uit tot 1-3 en Bulykin kon er iets later zelfs 1-4 van maken. Glorieux kon op strafschop nog milderen tot 2-4, maar het laatste woord was voor Losada: hij zette de 2-5 eindcijfers op het bord.

Anderlecht:

Schollen, Servaes, Deschacht (46' Crommen), Kruiswijk, Rnic, Sare (46' Sutchuin), Reynaldo, Losada, Iakovenko, Ndoumbe (64' Baras), Bulykin (76' Ciza).
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties