City en Arsenal volgen Dembele

De Nijs Michael
| 12 reacties
City en Arsenal volgen Dembele

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Moussa Dembele zou binnen afzienbare tijd wel eens actief kunnen zijn in de Premier League. De Rode Duivel kan namelijk op concrete interesse van Arsenal en Manchester City rekenen, beide teams kwamen onze landgenoot inmiddels al scouten.

Moussa Dembele speelde zich deze zomer in de kijker op de Olympische Spelen. Onder aanvoering van de aanvaller schopte België het zelfs tot de halve finale, onder weg werd onder andere Italië opzij gezet. Dembele schittert echter ook bij zijn club AZ en dat is in het buitenland niet onopgemerkt gebleven. Na het Italiaanse Palermo, hebben nu ook de Engelse clubs Arsenal en Manchester City hun zinnen op Dembele gezet.

Beide Engelse teams stuurden een scout naar het duel tussen AZ en Sparta Rotterdam. Dembele deed het in die wedstrijd overigens schitterend, de Belg scoorde twee doelpunten in het met 6-0 gewonnen duel. Bij AZ ziet men een vertrek van Dembele alvast naderen. "Ik houd mijn hart vast", geeft voorzitter Dirk Scheringa toe.

Bij de entourage van Dembele blijft men echter rustig. "Ik hoor vaak van dit soort clubs die in de tribune zitten", vertelt zaakwaarnemer Patrick Vervoort. "Ik weet uiteraard niet of zij specifiek voor Moussa komen. Het kan zijn dat zij zomaar komen kijken. Feit is wel dat zijn treffer tegen Willem II de wereld is rondgegaan en zo ongetwijfeld nog meer belangstelling aantrekt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties