Kovacevic biedt excuses aan

Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Kovacevic biedt excuses aan
Foto: © SC

Olympiakos-spits Darko Kovacevic verontschuldigde zich gisteren tegenover trainer Ernesto Valverde, en dit voor de manier waarop hij zijn goal vierde in de topper van afgelopen weekend tegen AEK.

Het gaat het Griekse Olympiakos voor de wind. De club uit Piraeus won zondag met 2-0 van AEK Athene en zit daarmee op schema om de vijfde opeenvolgende landstitel binnen te rijven. Toch was er na afgelopen weekend nog rede tot discussie. Aanvaller Darko Kovacevic had namelijk tijdens de viering van zijn doelpunt coach Valverde met de vinger gewezen. Bovendien riep de Serviër in zijn landstaal de Spaanse trainer iets toe. Reden was zijn invalbeurt een paar minuten voordien.
 
Valverde had dinsdag al te kennen gegeven dat hij graag meer uitleg wou over de actie van zijn 34-jarige spits. Gisteren kreeg hij die ook. Kovacevic gaf tegenover de Griekse media toe dat hij zo niet had mogen reageren: “Ik ben geen klein kind meer. Ik besef dat ik dat niet had moeten doen. En daar bied ik ook mijn verontschuldigingen voor aan.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties