Belgische veld blijft een drama

Dirk Pieters
| 8 reacties
Belgische veld blijft een drama

Volg België nu via WhatsApp!

De Rode Duivels wonnen zaterdagavond wel van Armenië, toch was goed voetbal brengen opnieuw niet mogelijk op het zware veld. Opnieuw waren de spelers niet te spreken over het schandalige veld.

Enkele dagen voor de wedstrijd tussen België en Armenië was iedereen vol lof over de nieuwe grasmat. Uitspraken als "Nu mogen we geen excuus meer hebben als we slecht voetbal brengen" en "Nu kunnen we eindelijk voetballen en kunnen we ook onze techniek tonen" klonken heel hoopgevend, maar zaterdagavond hoorden we bij de spelers heel wat andere commentaren.

"Dit is een schande", vertelde Sonck. "Ik liet misschien twee open kansen liggen, maar ga maar eens op dat veld staan, dat is schandalig. En dan gaat het nog om een nieuw veld, zoiets snap ik niet. Als het voor woensdag regent, zal het tegen Spanje dramatisch worden."

Ook doelman Stijn Stijnen had het geklaag van enkele spelers opgevangen. "Op bepaalde delen van het veld zakten de spelers zo'n 10 centimeter dieper in het gras. Hopelijk valt er geen regen meer voor woensdag." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties