Sampil vertrekt dan toch naar Eindhoven

De Nijs Michael
| 0 reacties
Sampil vertrekt dan toch naar Eindhoven
Foto: © SC

De soap rond Sekou Sampil blijft maar duren. Nu zou de speler van derdeklasser Capellen toch overstappen naar het Nederlandse FC Eindhoven, eerder ketste de transfer nog af omdat de club uit de Nederlandse Jupiler League geen transfersom wou betalen.

Eind augustus verbrak Sekou Sampil eenzijdig zijn contract bij Capellen, de Franse aanvaller maakte daarbij gebruik van de fameuze wet van 1978 betreffende de betaalde uitoefening van sportprestaties. Vervolgens zou de spits aan de slag gaan bij FC Eindhoven, maar Capellen eiste een vergoeding en daar wou Eindhoven niet op ingaan, waardoor de transfer alsnog afketste.

Capellen kwam vervolgens op de proppen met een verklaring waarin stond dat de aanvaller tot het einde van dit jaar opnieuw voor Capellen zal spelen, waarna hij het team mag verlaten. Daar maakt Eindhoven volgens Voetbal International nu gebruik van. Vanaf 1 januari 2009 zal de club kunnen beschikken over de diensten van de trefzekere aanvaller, hij tekent een contract tot de zomer van 2010.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties