D'Hooghe: 'Ik ben dubbel geïrriteerd'

D'Hooghe: 'Ik ben dubbel geïrriteerd'

Michel D'Hooghe praat vandaag openhartig in de krant Het Laatste Nieuws over de voorbije weken. Hij vond de aantijgingen over een mogelijk ontslag van coach Jacky Mathijssen bullshit en haalt ook uit naar Standard-topman Luciano D'Onofrio.

Een paar weken terug schreef de krant Het Laatste Nieuws dat een uitschakeling in de UEFA-beker tegen Young Boys Bern grote gevolgen zou hebben voor de technische staf en sportmanager Luc Devroe. Michel D'Hooghe, de preses van Club Brugge, is zeer geïrriteerd door dat artikel. "Het verhaal werd voorgesteld als gebaseerd op feiten, maar dat waren enkel geruchten. Dat de trainer en de manager moeten lezen dat ik achter hun rug bezig ben met andere projecten, vind ik verfoeilijk. Het is bullshit."

Ook Standard-topman Luciano D'Onofrio moet het ontgelden. Die had samen met Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock gesteld dat Club Brugge te weinig doet om het Belgisch voetbal vooruit te helpen en insinueerde dat Club de houding aannam van: 'doen jullie maar, wij zullen er straks wel van profiteren'. Club zou dus niet solidair zijn met de andere grote teams.  "Ik heb van D'Onofrio niets te leren over solidariteit. Iemand die zelf miljoenen overheidssteun krijgt in Wallonië, maar dreigt te verhuizen naar Frankrijk omdat Vlaamse teams plots ook geld zullen toegestopt krijgen van de overheid, hoeft mij zeker over solidariteit de les niet te spellen", aldus een boze D'Hooghe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties