Dender: 'Boskamp ontslaan doen we zeker niet'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Dender: 'Boskamp ontslaan doen we zeker niet'

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

FCV Dender kent een moeilijke tweede jaar in de Jupiler Pro League. De club uit het Pajottenland haalde nog maar vijf punten en staat daarmee op de zestiende plaats. Desondanks moet Johan Boskamp niet vrezen voor zijn baan als trainer.

"Onze middelen zijn beperkt dus kunnen we ons geen dure transfers veroorloven. Wat we zeker niet zullen doen, is Johan Boskamp ontslaan", aldus Dender-voorzitter Patrick De Doncker in de krant Het Laatste Nieuws.

"Als bestuur kunnen we momenteel niet veel aan de zaken veranderen. Het is aan de spelers om te bewijzen op het veld dat ze eerste klasse waard zijn. Ik ga wel niet ontkennen dat we spelers als Henri Munyaneza en Timothy Derijck fel missen", gaat De Doncker verder. De Dender-preses vindt overigens dat het team beter voetbal op de mat brengt dan vorig seizoen, maar met minder resultaat.

"We zijn momenteel wel volop bezig met te scouten. Het zal deze winter echter niet evident zijn voor ons om spelers te vinden die onmiddellijk voor een meerwaarde zullen kunnen zorgen", besluit De Doncker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties