Vaessen gelooft in titelstrijd met RC Genk

Mathias Dumarey
| 14 reacties
Vaessen gelooft in titelstrijd met RC Genk

RC Genk haalde in zijn voorbije drie wedstrijden een 9 op 9. Jos Vaessen, nog steeds een invloedrijk man binnen de Limburgse club, gelooft dat Genk zal meestrijden om de titel.

Door de 9 op 9 is RC Genk opgeklommen naar de derde plaats op drie punten van leider Standard Luik. "Het zou belachelijk zijn om nu euforisch te doen, net zoals het dat zou zijn om na twee partijen in paniek te slaan. Toch zie ik niet in waarom we niet zouden meedoen om de titel", zegt Jos Vaessen in de krant Het Laatste Nieuws.

"Na de wedstrijd tegen Bergen ben ik wel gaan twijfelen. Ik blijf trouwens bezorgd want puntmatig gaat het goed, maar ons voetbal moet nog veel beter. Ondertussen heb ik alle potentiële topteams zien spelen en ik ben ervan overtuigd dat we kunnen meespelen om de titel", gaat Vaessen verder.

De ex-voorzitter van de club denkt dat de partij tegen Standard een definitief keerpunt kan zijn. "Als we winnen, is de trein echt vertrokken. Standard blijft wel titelkandidaat nummer één. Je zal me niet horen zeggen dat ik niet onder de indruk van hen ben, maar hun programma is nu veel zwaarder wat hen zeker punten zal kosten", besluit Vaessen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties