Cavens: 'Bekijken het hier match per match'

Cavens: 'Bekijken het hier match per match'
Foto: © SC

Lierse SK wil zo snel mogelijk terugkeren naar de hoogste voetbalklasse. In dat opzicht staan de Pallieters voor een zeer belangrijke maand november met onder meer de topper tegen St.-Truiden VV.

Deze week krijgt Lierse SK een ook al niet te onderschatten tegenstander over de vloer. KVSK United is de eerste focus voor de Lierse-spelers. "November wordt voor ons een belangrijke maand, maar we willen niet te ver vooruitkijken", zegt spits Jurgen Cavens in de krant Het Laatste Nieuws. "Op dit ogenblik focussen we enkel op KVSK United."

Volgende week staat dan de onvervalste topper tussen Lierse SK en St.-Truiden VV op het programma. "Winnen we tegen United, dan betekent dit zeker een vol huis tegen STVV. Maar nogmaals, zij zijn deze week onze zorg niet. We bekijken het wedstrijd per wedstrijd", gaat Cavens verder.

Het jeugdproduct van geelzwart vindt ook dat hij en Tomasz Radzinski erg complementair zijn. "Tomasz beweegt slim en is erg snel, ik kan hem dan weer lanceren. Ik ben er zeker van dat we in de toekomst brokken zullen maken", besluit Cavens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties