Frutos: 'Ik speelde zoals Ronaldinho'

Steurbaut Kersten
| 15 reacties
Frutos: 'Ik speelde zoals Ronaldinho'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicolas Frutos liep voor de rust verloren op Het Kiel, maar legde erna de wedstrijd met twee assists in een beslissende plooi.

“Ik heb gevoetbald zoals Ronaldinho”, grijnst de langharige Argentijn in de Antwerpse catacomben. Toeval of niet, de Braziliaanse balvirtuoos bezorgde zondagavond met een assist voor ploegmaat Denis AC Milan de drie punten tegen Napoli. “Ik ben normaal niet iemand die assists geeft. Il faut le faire.”
 
Zulte was een ‘baf’
 
Frutos zag een wedstrijd met twee gezichten. “Tijdens de eerste helft was de tweede bal altijd voor Germinal Beerschot. In de tweede helft wonnen wij meer duels en was de tweede bal ook meer voor ons. Drie keer scoren op een moeilijke verplaatsing, je moet het maar doen. We pakken verdiend de drie punten.”
 
“We pakken 6 op 6. De 4-0 tegen Zulte Waregem heeft voor een baf in de kleedkamer gezorgd. Op die manier is die nederlaag toch nog nuttig geweest. Dat hoop ik toch. We moeten nu bevestigen tegen Lokeren en dan pas denken we aan Club Brugge.”
 
Reactie
 
De Anderlecht-aanvaller bevestigde na de rust alvast dat hij in goede vorm zit, maar hoe lang kan hij nog spelen? “Nu gaat alles goed”, blijft Frutos rustig. “Morgen bekijken we hoe ik reageer. Hopelijk is dat beter dan vorige week.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties