Antwerp gelijk op het veld van Luik

Dirk Pieters
| 14 reacties

Zondagmiddag stond er in de tweede klasse nog maar één wedstrijd op het programma. Luik kreeg het bezoek van Antwerp.

De Great Old won al vijf wedstrijden op rij en wou daar maar al te graag één aan toevoegen, maar dat liet de thuisploeg niet toe. In de eerste helft hield Luik goed stand, maar vlak voor rust moest het met tien man verder. Toch wist de thuisploeg in de tweede helft als eerste een doelpunt te maken. Gomez zorgde voor de 1-0. Antwerp gaf zich niet gewonnen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Goed twintig minuten voor tijd kwam die er ook via De Vriese: 1-1. Dat was meteen ook de eindstand.

In de stand wipt Antwerp over Oostende naar de zesde plaats op twee punten van het nummer twee Lierse en op acht stuks van Sint-Truiden. FC Luik staat op de twaalfde plaats. (AN)