Clement: 'Charleroi allesbehalve makkelijk'

Nico Wieme
| 0 reacties
Clement: 'Charleroi allesbehalve makkelijk'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Zondagavond om 18u uur speelt Club Brugge op het veld van Charleroi. Voor enkele mensen in blauw-zwarte loondienst wordt het een bijzondere wedstrijd tegen hun ex-ploeg.

Club Brugge heeft na een zes op zes tegen streekploegen Zulte Waregem en KV Kortrijk het goede ritme weer te pakken. De West-Vlamingen gingen enkele weken geleden roemloos onderuit bij AA Gent, maar herstelden zich snel met deugddoende zeges tegen bovenvermelde teams. Zondag reist blauw-zwart naar Charleroi, de ploeg die vorig weekend Standard in eigen huis versloeg.

Voor Laurent Ciman, Joseph Akpala en coach Jacky Mathijssen wordt het een bijzonder weerzien met hun ex-ploeg. Op de Clubwebsite blikt Philippe Clement even vooruit op de verplaatsing naar Henegouwen. "Voor Ciman, Akpala en de trainer wordt het zeker speciaal. Dat is het altijd als je terugkeert naar je oude nest. En gezien de overstap van Laurent en Joseph zo recent was, zullen zij wel met een apart gevoel van onze bus stappen morgenavond", aldus de Brugse captain.

"Het wordt allesbehalve een makkelijke klus. We hebben het traditioneel moeilijk tegen de Zebra's en konden de laatste jaren niet meer winnen op Mambourg. Charleroi heeft vorige week trouwens nog eens zijn waarde bewezen. Nu goed, Club gaat morgen voor de drie punten. Dat zijn we aan onze status verplicht", eindigt Clement zijn praatje. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties