Dupré: 'Pompen of verzuipen'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Dupré: 'Pompen of verzuipen'

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frederic Dupré zorgde net na rust voor de 0-3. Lokeren leek zegezeker, maar moest nog alle zeilen bijzetten om de drie punten mee naar Daknam te nemen.

"Het was pompen of verzuipen in het laatste half uur", aldus Dupré. "Met de inbreng van Legear en Chatelle stonden we telkens tegen een overmacht. Als Van Damme dan ook nog eens meekomt... Het was sterven. Voor iedereen. Maar het geluk en een sterke Copa stonden vandaag aan onze kant."
 
Ook aan de kant van Lokeren, de indrukwekkende Moussa Maazou. Hij troefde twee keer Nemanja Rnic af. "Rnic, of hoe spreek je die naam uit, is misschien sneller en vinniger dan Kruiswijk. Toch vraag ik me af of dat wel de juiste oplossing was, maar dat is mijn probleem niet."
 
Lokeren prijkt in het klassement op de achtste plaats, ver weg van het degradatiegevaar. "Ik wil wel naar boven kijken, maar daar staan allemaal ploegen met veel meer kwaliteiten. Wij kunnen ook goed voetballen en hebben onze kwaliteiten, maar een zesde - zevende plaats, dat is onze positie." (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties